2022 TUS 1. Dönem Başvuruları Ne Zaman? 2022 TUS Başvurusu Nasıl Yapılır? 

1
3598

2022 TUS 1. Dönem Başvuruları Ne Zaman? 2022 TUS Başvurusu Nasıl Yapılır? 

Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı TUS, her yıl yılda 2 kez ÖSYM tarafından gerçekleştiriliyor. Başvurular ÖSYM sistemi üzerinden alınıyor ve yüzlerce hekim ve hekim adayı uzman olabilmek için TUS Sınavına başvuruyor. 2022 TUS 1. Dönem Başvuruları ve 2022 STS Tıp Doktorluğu 1. Dönem başvuru tarihleri ÖSYM takviminden açıklanmıştı. 14 Ocak 14:15 saatinden itibaren TUS Başvuruları alınmaya başlandı. Başvuruların nasıl yapılacağına, 2022 TUS Sınav tarihlerine ve ÖSYM TUS Başvuru Kılavuzuna yazımızın devamını okuyarak ulaşabilirsiniz.

2022 TUS ve 2022 STS Tıp Doktorluğu Sınav Başvurusu Nasıl Yapılır? 

Tıpta Uzmanlık Eğitimi 2022 TUS 1. Dönem Sınavı başvuruları başladı. Diploma denkliği için STS sınavına başvuracak olan adayların başvuruları da TUS ile aynı dönemde alınıyor. Adaylar başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla ya da bireysel olarak ÖSYM’nin resmî adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabilirler. Sınava ilk kez başvuracak olan adayların bir ÖSYM şifresine sahip olmaları gerekiyor. Ardından TUS adayları, ÖSYM sitesine giriş yaparak aday işlemleri sayfasından başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. Sınav ücretini yatırdıktan sonra 2022 TUS 1. dönem başvuruları tamamlanmış oluyor.

2022 TUS 1. Dönem Sınavı ve 2022 STS Tıp Doktorluğu 1. Dönem Sınav Tarihleri Ne Zaman?

2022 TUS Başvuruları ve 2022 STS Tıp Doktorluğu başvuruları 14 Ocak – 24 Ocak tarihleri arasında yapılacak. Ücret ödeme için son gün ise 25 Ocak 2022 tarihi olarak belirtildi. 2022 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı ve Tıp Doktorluğu Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği için Seviye Tespit Sınavı 6 Mart 2022 tarihinde ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek.

2022 TUS ve 2022 STS Tıp Doktorluğu Sınavı Geç Başvuru Tarihleri Ne Zaman?

2022 TUS 1. Dönem Sınavı ve STS Tıp Doktorluğu 1. Dönem Sınavları için geç başvuru tarihi 2 Şubat olarak belirtildi.

2022 TUS 1. Dönem Sınav Ücreti Ne Kadar?

Temel Tıp Bilimleri Sınav Ücreti 310,00 TL, Klinik Tıp Bilimleri Sınav Ücreti 310,00 TL olarak belirlendi. Geç başvuru ücretleri ise bu ücretlerin %50 artırımlı haliyle 2 Şubat tarihindeki başvurular esnasında aynı gün içerisinde alınacak. Bu yüzden adayların sınav başvuru tarihini kaçırmamaları ve geç başvuruya kalmamaları daha iyi olacaktır.

2022 TUS Başvuru Kılavuzu:

Başvuruların başlaması ile birlikte TUS Sınav Başvuru Kılavuzu da yayınlandı. TUS Sınav Merkezleri, TUS Sınav Ücreti, TUS Başvuruları ile ilgili detaylar, TUS Sınav Ücreti yatırılacak bankaların bilgileri gibi konularla ilgili detayları TUS Sınav kılavuzunda bulabilirsiniz.
2022 TUS Sınav Kılavuzunu indirmek için tus başvuru kılavuzu linkine tıklayabilirsiniz.

2022 tus başvuruları
2022 TUS Sınavına Türkiye’nin En İyi Online TUS Kursu ile hazırlanın. Tıpta Uzmanlık Kazandıran TUS yayınları yalnızca bir tık uzağınızda!

2022 TUS 1.  Dönem Sınavlarına Online TUS Kursu ile Nasıl Çalışılır?

Nettekurs ile Siz de Sınırları Ortadan Kaldırabilirsiniz!

1. Her nerede olursanız olun, Eğitimin Başkenti Ankara’nın en seçkin hocaları tarafından anlatılan canlı TUS Derslerini yalnızca bir tık ile parmaklarınızın ucuna taşıyoruz.
2. Online Kurs içerikleri olarak konu anlatımı ve soru çözümlerini, canlı dersler, video dersleri, TUS kursumuza özel çıkmış ÖSYM TUS Sınavı Soruları incelenerek hazırlanan Tıpta Uzmanlık Eğitimi yayınlarını ve diğer tüm güncel TUS Klinik Bilimler ve TUS Temel Bilimler kaynaklarını çok uygun fiyatlarla ve kalite güvencesiyle sizlerle buluşturuyoruz.
3. Her seviyeye ve ihtiyaca yönelik eğitimi alma fırsatı sunuyoruz. TUS Entegre, TUS Klasik gibi paket seçeneklerimizle ihtiyacınız olan eğitimi almanız için gereksiz ayrıntılardan arındırılmış bir çalışma süreci vadediyoruz. Ayrıca Yabancı dil engeline takılmayın diye TUS Kursumuza kayıt olan hekimlerimize TIPDİL kursu içeriklerimizi ücretsiz olarak hediye ediyoruz.
4. Canlı Derslerimizde TUS Sınavına yönelik Soru Çözümleri ve pratik çalışma ipuçları ile tüm eksiklerinizi tamamlamaya yönelik bir içerik sunuyoruz.
5. Tüm TUS derslerini sınırsız dinleme imkanı ile 7 gün 24 saat boyunca üyelerimizin kullanımına sunuyoruz.
6. Türkiye’nin En İyi Online TUS Kursu‘nun tüm içeriklerini sınırsız tekrar hakkı ile azami 2 yıl süre ile erişiminize açık tutuyoruz.
7. Tüm Aşamaların Yazılı PDF Kaynaklarını Ücretsiz olarak sistemimize yüklüyoruz.
8. Uzman rehberlik ekibimiz tarafından hazırlanan güncel çalışma programları ve 7/24 koçluk hizmeti ile adaylarımızın her anlamda en büyük destekçileri oluyoruz.
9. Canlı TUS Derslerimiz etkileşimli olarak ilerliyor. Bu sistem sayesinde adayların diledikleri an akıllarına takılan soruları sorabilme ve cevap alabilmesine imkan sağlıyoruz. Böylece özel ders rahatlığında bir çalışma süreci geçirme fırsatı sunuyoruz.
10. Aradığınız En İyi 2022 TUS Sınavı Hazırlık kursunu parmaklarınızın ucuna getiriyoruz. Tüm cihazlarda kullanıma uygun online TUS içeriklerini en iyi hizmet garantisiyle evinize ve cebinize taşıyoruz.
11. “ÜCRETSİZ DENE” sistemimiz ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Sunduğumuz avantajları birebir canlı deneyimleyebilmeniz ve Online TUS Kursu‘muza kaydolmadan önce fikir sahibi olabilmeniz adına nettekurs.com‘a üye olan adaylarımıza deneme süresi boyunca tüm içeriklerimizi ücretsiz olarak erişime açıyoruz.

Tıpta Uzmanlık Eğitimine uzanan bu zorlu sınav maratonunda vaktinizi ve paranızı boşa harcamayın diye sizleri nettekurs.com’un En İyi Online TUS Kursu ile hazırlanmaya davet ediyoruz. Hemen şimdi üye olarak deneme sürenizi başlatabilir, Nettekurs‘un sizlere sunduğu avantajlarla hemen şimdi tanışarak 2022 TUS Sınavlarına hazırlanmaya başlayabilirsiniz!

1 Yorum

  1. “SORU SOR” bölümünden bizlere yorum ve sorularınızı iletebilirsiniz. Uzman rehberlik ekibimiz en kısa sürede Tıpta Uzmanlık Sınavı ile ilgili soru ve yorumlarınıza dönüş sağlayacaktır.

SORU SOR

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz