Ana Sayfa ALES 2018 ALES Başvuru Tarihleri Ne Zaman?

2018 ALES Başvuru Tarihleri Ne Zaman?

0

2018 ALES Başvuru Tarihleri Ne Zaman?

ALES Sınavı, her yıl ilkbahar ve sonbahar döneminde olmak üzere yılda 2 kere gerçekleşmektedir. ALES 2018 İlkbahar 6 Mayıs 2018 tarihinde yapıldı. ALES ilkbahar sınavını geride bıraktıktan sonra, sonbahar döneminde sınava katılacak adayların 2018 ALES başvuru tarihleri yaklaştı. ALES (Akademik Personel Seçme Sınavı) sayesinde her yıl birçok lisans mezunu yüksek lisans başvurusu yapabiliyor. Yüksek lisans ve doçentlik eğitimi almak isteyen adaylar ve yüksek öğretim kurumlarında çalışmak isteyenler için ALES Başvuru tarihleri 2018 ‘de 19 Eylül-27 Eylül 2018 olarak belirlendi!
ales başvuru tarihleri

2018 ALES ilkbahar Dönemi Soruları ve Cevapları için linke tıklayın!

ALES Başvuru Tarihleri:

19 Eylül 2018- 27 Eylül 2018
ALES Başvuru tarihleri 2018 yılında 8 günlük bir dönemde gerçekleşecek! 2018 ALES Sonbahar sınavı ise 18 Kasım 2018 ‘de yapılacak.

ALES Başvuru Tarihleri İçerisinde Yapılması Gerekenler:

  • Adaylar mutlaka başvuru tarihleri içerisinde başvuru merkezlerinden veya online sınav başvuru sisteminden işlemlerini tamamlamak zorundadırlar.
  • Adayların sistemde son 3 ay içerisinde çekilmiş güncel fotoğrafları bulunmak zorundadır.
    ALES Başvuru Tarihleri 2018 yılında ÖSYM sınav başvuru sisteminde saat 23.59 ‘da sona erecektir. Adaylar eğer başvuru merkezlerinden başvuru yapacaklarsa ALES Başvuru tarihlerinin son gününde saat 17.00 ‘a kadar sınav başvurusu yapabilirler.
  • Adaylar, 2018 ALES Başvuru Tarihleri içerisinde ALES sınav ücretlerini online başvuru sisteminden veya anlaşmalı bankalardan yatırmak zorundadır.

ALES Başvurusu yapabileceğiniz ALES Başvuru Merkezleri Listesi için Tıklayınız.>> ÖSYM ALES Sonbahar Başvuru Merkezleri

ALES sınavına en verimli şekilde hazırlanabilmek ve sınav sorularına en yakın soru tipleri ile bilginizi sınamak için nettekurs.com Online ALES kursunu ziyaret edebilirsiniz. Konu anlatımı videolarımız ile nerede olursanız olun sınavlara çalışabilir ve dershane ortamına istediğiniz her yerde ulaşabilirsiniz! Canlı derslerimizde soru çözümlerini izleyebilir ve etkileşimli derslerimiz sayesinde uzman eğitmenlerimize sorularınızı sorabilirsiniz. Ayrıca derslerin canlı dersleri tekrar tekrar izleyerek bilgilerinizi pekiştirebilirsiniz. Sizlere sunduğumuz zengin ALES soru kaynakları, konu anlatım videoları ve e-sınavlar tek tık uzağınızda! Canlı derslerimize ücretsiz konuk olmak, video ve PDF kaynaklarımızı incelemek ve bizi daha yakından tanıyabilmek için>>> Hemen nettekurs.com ücretsiz deneme sürenizi başlatın!

YORUM YOK

SORU SOR

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version