2018 DUS ve STS Diş Hekimliği Sınav Soruları ve Cevapları

0
4509

2018 DUS ve STS Diş Hekimliği Sınav Soruları ve Cevapları

Diş hekimlerinin uzmanlık eğitimi ve yurt dışı diploma denklik belgesi alabilmek için girdiği DUS ve STS Diş Hekimliği sınavları her sene ÖSYM tarafından merkezi olarak düzenlenen çoktan seçmeli sınavlardır. 2018 yılında aynı tarihte yapılan sınavların soruları ve cevap anahtarları da eş zamanlı olarak ÖSYM internet sitesinde yayımlanmıştır. Yayımlanan 2018 DUS ve STS Diş Hekimliği Soruları PDF ‘inin bulabileceğiniz bu yazımızla birlikte ÖSYM Çıkmış DUS Soruları  yazımıza da göz atabilir ve geçmiş DUS Sorularının tamamını bulabilirsiniz. 2018 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Sınavı soruları, STS Diş Hekimliği sınav soruları ve cevapları ile en benzer kaynaklar ise Nettekurs Online STS Diş Hekimliği Kursunda sizi bekliyor olacak!
2018 diş hekimliğinde uzmanlık sınavı soruları, 2018 dus ve sts diş hekimliği soruları, 2018 dus ve sts diş hekimliği soruları, sts diş hekimliği sınav soruları ve cevapları sts diş hekimliği sınav soruları ve cevapları

DUS ve STS Diş Hekimliği Sınav Soruları

DUS soruları ve STS Diş Hekimliği soruları, diş hekimliği müfredatına uygun olarak tamamen diş hekimlerine yönelik hazırlanan sorulardan oluşur. Her iki sınavda da diş hekimliği alanlarındaki pratik ve formal bilgileri bir araya getiren 120 soru sorulmakta ve adaylara bu sorular için 150 dakika süre tanınmaktadır. DUS ‘ta Temel Bilimler Testi ve Klinik Bilimler Testi olmak üzere iki bölümde toplanan Diş Hekimliği soruları, STS Diş Hekimliği Sınavında karma halde bulunsa da sınavlar kapsam ve konular bakımından aynıdır. Bu nedenle STS Diş Hekimliği sınav soruları ve cevapları, Diş Hekimliğinde Uzmanlık Sınavı sorularıyla bazı noktalarda benzerlik gösterir. Peki 2018 DUS ve STS Diş Hekimliği soruları nelerdir? 2018 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Sınavı soruları ÖSYM tarafından yayımlandı mı?

2018 DUS ve STS Diş Hekimliği Soruları Nelerdir?

ÖSYM, her sınavdan sonra sınava girenlerin ve sınava başvuracak kişilerin sınav sorularını inceleyebilmeleri, sınav soruları hakkında genel bir değerlendirme yapabilmeleri için soru kitapçıklarının %10 ‘unu ÖSYM resmi internet sitesinde paylaşmaktadır. STS Diş Hekimliği sınav soruları ve cevapları, 2018 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Sınavı soruları ile birlikte ÖSYM internet sitesinde paylaşılmıştır. >> 2018 DUS ve STS Diş Hekimliği Soruları ve Cevapları 

 En İyi DUS ve STS Diş Hekimliği Soru Kaynakları Nelerdir?

DUS ve STS Diş Hekimliği sınav soruları ve cevaplarına göre hazırlanan basılı kaynak sıkıntısı nedeniyle birçok aday DUS ve STS Diş Hekimliği sorularından yola çıkarak sınavların içeriğini anlamaya çalışmaktadır. 2018 DUS ve STS Diş Hekimliği Soruları, sınava hazırlık için iyi bir yol gösterici olsa da sınav hazırlıkta dershane materyalleri kadar detaylı bir içerik sunamaz. Bu noktada zamandan tasarruf ederek dilediğiniz yerde DUS ve STS Diş Hekimliği sınav soruları vb kaynaklara ulaşmak istiyorsanız online eğitim seçenekleri sizin için ideal bir tercih olacaktır. Dilerseniz Nettekurs Online DUS ve Online STS Diş Hekimliği Eğitimlerinde bulacağınız video dersler ve PDF dokümanları ücretsiz deneyebilir ve yılların deneyimi ile hazırlanan online eğitim kaynaklarının en iyileri ile tanışabilirsiniz.

>> Online STS Diş Hekimliği Kursu Ücretsiz Dene!

>> Online DUS Kursu Ücretsiz Dene!

SORU SOR

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz