2018 e-YDS/4 BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR! e-YDS/4 NE ZAMAN?

1
3260

2018 e-YDS/4 BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR!

2018 yılı içerisinde 2 defa yapılacak olan YDS İlkbahar ve Sonbahar sınavlarına ek olarak yıl içinde toplamda 10 kez elektronik ortamda yapılan e-YDS’nin dördüncüsü 28 Nisan tarihinde Ankara, İstanbul ve İzmir’de bulunan ÖSYM elektronik sınav binalarında gerçekleşecek.

16 Mart tarihinde başlayan e-YDS/4 başvuruları 19 Nisan’ a kadar devam edecek. https://blognettekurs.com/e-yds-basvuru-tarihleri-ne-zaman-e-yds-basvuru-kosullari-nelerdir/ linkine tıklayarak ilgili yazımızdan bu yıl yapılacak olan tüm e-YDS sınav ve başvuru tarihlerini

 takip edebilirsiniz.

 

 

EYDS - YDS
Nettekurs ile e-YDS Sınavlarında Başarılı Olmak Parmaklarınızın Ucunda!

 

Nettekurs.com Online YDS Kursu ile sizler de YDS’ye en iyi şekilde hazırlanın, zaman ve para kaybetmeden ilk girişinizde kazanın. Hemen https://www.nettekurs.com/online-yds-kursu linkine tıklayarak sitemizi inceleyebilir, ücretsiz üyelik oluşturarak 3 gün için canlı yayınlarımıza misafir olabilir, video derslerimizi izleyebilirsiniz. Nettekurs.com Online YDS Kursu interaktif katılım sağlayabildiğiniz alanında uzman hocalarımızla yapılan canlı yayın ve video dersler, profesyonel kadromuzca hazırlanmış kaynak kitaplar, deneme sınavları, 7/24 teknik destek ve uzman rehberlik hizmetleri ile tüm elektronik cihazlarınızla uyumlu olarak parmaklarınızın ucunda.

e-YDS YDS ve diğer tüm sınavlara dair sorularınızı sayfanın en altında bulunan yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilir, uzman rehberlerimizden yanıt alabilirsiniz.

 

 

1 Yorum

SORU SOR

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz