2018 E-YDS Sınav Tarihleri Nelerdir? E-YDS Tarihleri ÖSYM Sınav Takvimi

0
3374

2018 E-YDS Sınav Tarihleri Nelerdir?

2018 E-YDS sınav tarihleri ÖSYM sınav takvimi içerisinde açıklandı. YDS sınavı yılda sadece iki kere yapılırken E-YDS Sınavı her ay düzenleniyor. E-YDS tarihleri içerisinde sınava girebilmek için adayların sınav başvuru tarihlerinde E-YDS başvurularını yapması gerekiyor. E-YDS sınav tarihleri öncesindeki 15-20 gün içerisinde E-YDS başvuru tarihleri başlamış oluyor.

2018 E-YDS Sınav Tarihleri:

E-YDS İngilizce 09.06.2018
E-YDS İngilizce 08.07.2018
E-YDS İngilizce 13.10.2018
E-YDS İngilizce 10.11.2018
E-YDS İngilizce 08.12.2018

 

E-YDS Nedir?

2018 e-yds sınav tarihleri, e-yds sınav tarihleri, e-yds tarihleriE-YDS puanları, YDS sınavı gibi KPSS A grubu atamaları, kamu görevlilerinin dil tazminatı alması, yüksek lisans, doktora başvuruları ve denklik alınması için kullanılabiliyor. E-YDS sınavında İngilizce sözcük bilgisi, çeviri ve okuduğunu anlama soruları bulunuyor. Sınav, ÖSYM tarafından belirlenen elektronik sınav merkezlerinde gerçekleşiyor.

E-YDS ‘ye Ne Zaman Başvuru Yapmalıyım?

E-YDS sınav tarihleri ile ilgili bilgiler ÖSYM internet sitesinde E-YDS Başvuru kılavuzlarında yer alıyor. E-YDS sınav tarihleri tablosunu aşağıdan inceleyebilirsiniz. E-YDS Başvuru Nasıl Yapılır? E-YDS başvuru tarihleri ve E-YDS ücretleri ile ilgili yazımızda da E-YDS başvuru kılavuzunda yer alan bilgilerin özetlenmiş haline ulaşabilirsiniz.

ÖSYM 2018 E-YDS Aday Başvuru Kılavuzu için Tıklayın

E-YDS Tarihlerini Nereden Takip Edebilirim?

E-YDS sınavına girebilmek için adayların E-YDS sınav tarihlerinde sınav saatinden en az yarım saat önce E-YDS sınav merkezlerinde bulunması gerekiyor. E-YDS tarihleri ve diğer sınavların tarihlerini takip edebilmek için osym.gov.tr adresindeki ÖSYM sınav takvimini düzenli olarak kontrol edebilirsiniz.
E-YDS sınavı hakkında detaylı bilgi almak için nettekurs.com Blog Sayfamızı takip edebilir ve E-YDS sınavına hazırlıkta eksiklerinizi tamamlamak için online dershanemizi ziyaret edebilirsiniz. Nettekurs.com, hayallerinize ve ideallerinize ulaşmanıza yardımcı olmak için canlı yayınları, e-sınavlar, çıkmış soru çözümleri ve zengin kaynakları ile yanınızda. Nettekurs.com online E-YDS kursları, canlı yayın dersleri ile profesyonel eğitimi ve sınıf ortamını parmaklarınızın ucuna getiriyor. Derslerimize konuk olmak, eğitmenlerimiz ile etkileşim halinde online dersleri takip edebilmek ve eksiklerinizi tamamlayabilmek için>> Hemen nettekurs.com ‘u ücretsiz deneyin!

E-YDS ve diğer tüm sınavlara dair soru ve görüşlerinizi sayfanın en altında bulunan yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz. İletileriniz uzman rehberlerimizden tarafından incelenerek yanıtlanacaktır.

SORU SOR

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz